La UD Taradell empata a 2 amb el Pradenc

Primer empat de la temporada del conjunt de Gerard Pallarès.

Diumenge, 13/10/2019

Taradell-Pradenc 2019

Taradell i Pradenc van empatar a 2, dissabte a la tarda, en el partit corresponent a la sisena jornada de Lliga. Un empat que permet als taradellencs sumar 10 punts. El partit va ser molt igualat, amb ocasions a banda i banda que haguessin pogut desequilibrar el marcador.

Els taradellencs van començar dominant però no van aprofitar les seves ocasions mentre que el Pradenc, en la seva primer arribada clara, en el minut 39, va marcar després d'una falta lateral que el porter taradellenc Genís Donadeu no va poder desviar i aquesta va caure als peus d'un jugador del Pradenc que va fer el 0 a 1. Donadeu va salvar el segon gol del Pradenc en la darrera jugada de la primera part, en una gran intervenció quan els visitants ja cantaven gol.

Just començar el segon temps va arribar l'empat a 1 del Taradell, en una centrada d'Orriol rematada en primera instància per Cirera i després per Pau que va aprofitar el refús de la defensa per marcar. En el minut 55, Marçal va disposar d'un u contra u davant el porter del Pradenc, però el seu xut va sortir massa desviat i del possible 2 a 1 es va passar a l'1 a 2, després d'un contraatac. El partit estava viu i el Taradell no va abaixar els braços i dos minuts després arribava l'empat en una assistència de Pau per Plade que va empalmar la pilota per posar-la al fons de la porteria. A partir d'aquí, el domini taradellenc es va intensificar amb un Oriol Vila que va disposar de dues clares ocasions, una d'elles al pal, però els davanters taradellencs no van estar encertats. En el descompte, el Pradenc hagués pogut desfer l'empat però el davanter visitant va fallar davant Donadeu.