La UD Taradell debuta amb una victòria contra el Manlleu B

Va guanyar per 2 a 1 al filial manlleuenc amb gols de Marçal Sala i Oriol Povedano.

Dissabte, 07/09/2019

La UD Taradell va començar amb bon peu la temporada 2019/20. Dissabte a la tarda va guanyar per 2 a 1 al Manlleu B remuntant el gol del rival al minut 37. Fins a la mitja hora de joc el partit va ser molt ensopit, amb poques ocasions de perill i algunes arribades amb rematades desviades. En el minut 37, un xut d'Amine, a priori sense perill,el desviava el capità Marc Font i enganyava al porter Genís Donadeu, que debutava a la porteria blanc-i-blava. El Taradell no va tardar ni tres minuts a empatar, després d'una bona jugada de Marçal, que l'any passat va ser el màxim golejador de la categoria. Abans de la mitja part, Jordi Pladevall va estar a punt de fer el segon, però el seu xut va sortir desviat.

A la represa, el Taradell es va fer amb el domini del joc i després de diversos intents fallits arribava el 2 a 1 amb un gol de falta d'Oriol Povedano en el minut 66. A partir d'aquí els locals es van limitar a mantenir el marcador al seu favor davant un Manlleu insistent però sense crear perill a la porteria de Donadeu. Primers tres punts de la temporada pel conjunt de Gerard Pallarès que va fer debutar algunes de les noves incorporacions d'aquest estiu com Genís Donadeu i Diego, de titulars, i Isra, Arnau Cirera i Oriol Vila, de suplents.