Isaac Simon s'imposa a la 2a Gitana BTT de Taradell

La pedalada de dissabte va reunir 173 participants entre les dues proves.

Dilluns, 14/10/2019

Isaac Simon i Romain Passarius van ser els més ràpids en completar la 2a edició de la Gitana BTT, una prova no competitiva que va organitzar dissabte la Unió Ciclista Taradell. La prova va comptar amb 173 participants, que van poder triar un dels dos recorreguts: el llarg, de 39km, i el curt, de 26. Isaac Simon, amb 2h 20min, va guanyar la prova llarga, seguit de Gerard Minovas i David Pujol, i el francès Romain Passarius es va imposar a la curta amb Guillem Polo i Jan Santacreu que el van acompanyar al podi. La participació va ser una mica més baixa que la primera edició degut, sobretot, que es tracta d'un recorregut molt tècnic i exigent. Tant la sortida com l'arribada van ser al pavelló de Taradell, que es va convertir en el centre neuràlgic de la prova i el punt de concentració tant dels ciclistes com dels acompanyants i on es va fer l'esmorzar. Durant el recorregut, que passava per zones com Goitallops, l'Enclusa o la Guineu amb corriols recuperats per a l'ocasió, va tenir també tres avituallaments més.