Empat del CP Taradell que perd moltes opcions per l'ascens a l'OK Lliga

Van encaixar el gol de l'empat a 2 a dos minuts pel final.

Dissabte, 04/05/2019

El CP Taradell va empatar a 2 a la seva pista davant el CHP Sant Feliu, cuer de l'OK Plata però amb opcions encara de salvar la categoria. Els taradellencs es van avançar en dues ocasions en el marcador, però els visitants van fer l'empat a 2 a dos minuts pel final. Després d'uns minuts igualats, els locals van començar a disposar d'accions i, en el minut 10, Dani Rodríguez, de jugada personal, posava el Taradell per davant amb l'1 a 0. L'alegria va durar molt poc i és que, només dos minuts més tard, un extaradellenc, David Montera, igualava el matx. Els taradellencs van continuar dominant el partit i disposant d'accions per marcar, però va perdonar fins que, en el minut 20, després d'un contraatac en el qual els visitants van reclamar falta, Xevi Soler marcava el 2 a 1. A tres segons de la mitja part Albert Dalmau es va haver de lluir en una doble intervenció que va servir per salvar l'empat.

A la segona part els taradellencs van començar amb diverses ocasions. però ni Beni, ni Dani Rodríguez, ni Marc Soler van poder fer el tercer. A la porteria taradellenca, Albert Dalmau havia d'intervenir en dues jugades de perill per salvar el gol de l'empat. Semblava que el 2 a 1 no es mouria, però a dos minuts pel final una blava molt rigurosa a Marçal va acabar amb una falta directa que va acabar amb el 2 a 2. Els taradellencs van buscar a la desesperada el gol de la victòria, però van veure com era el Sant Feliu que disposava d'una clara acció per desfer l'empat. Aquest, però, no es va moure i els dos equips van sumar un punt insuficient per les seves aspiracions.