El Taradell es retroba amb la victòria a domicili

Van superar el segon classificat, el Gurb, per 2 a 3.

Diumenge, 03/11/2019

Victòria de prestigi de la UD Taradell al camp del Gurb. Dissabte a la tarda van jugar al camp del colíder, un equip que només havia perdut un partit aquesta temporada i a qui van acabar superant per 2 a 3. El Taradell, amb moltes baixes, es va reforçar amb jugadors del Quarta Catalana com Joan Canó i Joel Collell. Els blanc-i-blaus van fer un partit molt seriós i van dominar de principi a fi, tot i que el gol no va arribar fins a la mijta hora de joc en una jugada finalitzada per Jordi Pladevall. Abans del descans, Marçal Sala va disposar d'una nova acció de perill, però no va poder marcar. En canvi, el golejador taradellenc va fer el segon en el minut 53. A partir d'aquí el Gurb va fer un pas endavant i després del 2 a 1 que va arribar en el minut 63 va disposar de diverses accions per empatar. Els taradellencs van aguantar el ritme i va sentenciar el partit a 5 minuts pel final amb un gol de Joel Collell. El Gurb va maquillar el resultat a dos minuts pel final. Amb aquesta nova victòria, el Taradell puja fins a la cinquena posició amb 17 punts.