El CP Taradell planta cara, però cau a la pista del líder

Derrota del conjunt blanc-i-blau per 4 a 2 a la pista del Lleidanet Alpicat.

Diumenge, 28/04/2019

El CP Taradell va caure a la pista de l'Alpicat, líder de l'OK Plata, per 4 a 2. El conjunt taradellenc va dominar l'electrònic durant gran part del partit però se li va escapar la victòria en els minuts finals. Els dos equips, primer i quart classificat, van saltar damunt la pista conscients de la importància dels punts i amb la bona notícia de l'empat del Mataró (tercer) i la derrota del Manlleu (segon), que deixava la Lliga encara més oberta.

En una gran actuació del porter Albert Dalmau, el Taradell es va avançar al minut 15 en una acció en la qual els locals van acabar introduint la bola dins la seva porteria. Amb el 0 a 1 es va arribar al descans. A la represa els locals van sortir molt forts i en el minut 32 va arribar l'empat. La reacció del Taradell va ser de seguida i en una acció d'Albert Benito, els blanc-i-blaus es tornaven a posar per davant en el marcador. Era l'1 a 2. Però el Taradell, tot i disposar d'alguna acció per sentenciar, va veure com l'Alpicat, conduït pel seu capità, tornava a empatar i, en el 42, arribava el gol que deixava el Taradell tocat. Va ser de falta directa, després que els taradellencs fessin la desena falta. El Taradell va arriscar en els últims quatre minuts de partit, però sense encert i, en una recuperació, els locals feien el quart. En aquesta jugada, els col·legiats van expulsar Dani Rodríguez i el Taradell va jugar el darrer minut i mig amb inferioritat numèrcia.

Oportunitat perduda del Taradell que es manté quart, a l'espera del partit ajornat entre el Palafrugell (cinquè) però s'allunya a sis punts del líder.