Clara derrota de la UD Taradell davant l'OAR Vic

Va perdre per 1 a 3 en un mal partit dels blanc-i-blaus.

Diumenge, 28/04/2019

La UD Taradel va perdre clarament contra l'OAR Vic, per 1 a 3, en un partit disputat dissabte a la tarda. Els taradellencs van sortir adormits i en el primer minut ja perdien. El primer gol vigatà va arribar després d'una falta d'entesa entre la defensa i el porter local. Tot i una jugada de Pedrón, el Taradell no va fer un bon partit i va disposar de molt poques ocasions davant un OAR Vic que va aprofitar les seves per marcar. El 0 a 2 arribaria des del punt de penal, a la mitja hora de joc.

La reacció local va arribar en el segon temps. Els de Gerard Pallarès es van acostar amb certa comoditat a la porteria defensada per l'extaradellenc Enciso, però quan més semblava que el gol local podia arribar, amb una pilota de Pau al travesser com a jugada de perill més clara, va arribar la sentència vigatana. Era el minut 56 i un minut més tard el Taradell es quedava amb deu jugadors per l'expulsió d'Ignasi per protestar. L'acció va acabar descentrant un Taradell que va ser incapaç de reaccionar. L'OAR Vic va disposar d'un parell d'accions més per fer el quart i, ja en el descompte, una jugada d'Arnau va permetre a Marçal, marcar el gol de l'honor.

Amb la derrota, el Taradell baixa fins a la sisena posició.