Anna Ramírez guanya la Titan Desert 2019

Ha guanyat totes les etapes i suma la seva tercera victòria consecutiva a la prova disputada al desert de Marroc. 

Dissabte, 04/05/2019

Anna Ramírez es va proclamar divendres campiona de la catorzena edició de la Titan Desert després de la disputa de la sisena i última etapa de 64 quilòmetres de recorregut entre el Jorf i Maadid en aquesta duríssima prova que es corre al desert de Marroc.

La taradellenca va realitzar una gran exhibició guanyant totes les etapes disputades i es va emportar la general davant la seva gran rival, Ramona Gabriel. Ramírez iguala d'aquesta manera els tres títols a la cita del Sàhara aconseguits prèviament per la ciclista de Ponts, amb qui ha mantingut una alternativa constant en els darrers anys. Ramírez, malgrat el domini d'enguany, no ha donat per feta la victòria fins travessar la línia de meta a Merzouga i en declaracions a la premsa destacava que “és una cursa que va bé a la gent de carretera i em fa feliç guanyar aquí. Ahir (dijous) ho vaig passar malament, però vaig poder recuperar. Avui (divendres) fins al final no m'he vist guanyadora, no ho veia clar“.

El podi femení, a més de dues hores de Ramírez, l'ha completat l'esportista Núria Picas, que en plena disputa de la Titan Desert va saber que acabava de ser reconeguda amb la Creu de Sant Jordi pel govern de la Generalitat.

L'edició 2019 de la Titan Desert va viure un dels moments més complicats de la història de la prova amb la mort d'un dels seus participants.

Anna Ramírez Titan 2019
anna ramirez titan desert 2019