Albert Pujol, segon a la Marató del Montseny

Diumenge, 10/11/2019

El taradellenc Albert Pujol (HG AML Team) va ser segon a la Marató del Montseny, una cursa que es desenvolupa íntegrament pel Parc Natural del Montseny , espai protegit i reserva de la biosfera de la UNESCO, amb un 85% del seu recorregut per corriols i un 15% restant per pista de terra. Pujol va córrer la prova dels 45,5 quilòmetres amb un temps de 4h 32min 9seg. El més ràpid i guanyador de la cursa va ser Fernando López amb 4h 26min 14seg en una prova que va comptar amb més de 500 atletes que van haver de superar un desnivell positiu de 2.752m amb sortida i arribada a la plaça major del municipi de Sant Esteve de Palautordera.

La Marató del Montseny passa pels llocs més emblemàtics del parc com Matagalls, Les Agudes i el Turó de l'Home, sostre de la carrera i del propi parc amb 1.708 m d'altitud sobre el nivell del mar. La prova es va disputar diumenge al matí.