Comunicat respecte a la incidència amb el sistema de refrigeració de l'EAS

Benvolguts abonats i abonades,

Com molts de vosaltres ja sabeu, des de diumenge passat tenim avariat el sistema de refrigeració de l'EAS Taradell, el que suposa un important inconvenient tant per a usuaris com per a treballadors.

Des de la direcció del club i l'Ajuntament de Taradell estem treballant per a que aquesta avaria es solucioni el més aviat possible però estem trobant certs inconvenients a causa del període de l'any en el que ens trobem i pel fet de que la solució de la incidència queda fora de l'abast dels nostres tècnics de manteniment així com de l'empresa que ens fa el manteniment normatiu.

A dia d'avui estem esperant que el servei tècnic del proveïdor de la màquina ens confirmi quin dia ens podran enviar els seus operaris. Tan aviat com vinguin i coneguem l'abast de la intervenció a realitzar i la data estimada de posta en marxa de l'equip us ho comunicarem.

Mentre tant, per tal de minimitzar l'efecte d'aquesta incidència, hem dotat totes les sales de ventiladors i tenim obertes totes aquelles finestres i portes que poden generar cert nivell de corrent d'aire pel club.

Preguem comprensió per part vostra respecte al fet de què la incidència s'ha produït en les pitjors dates possibles i paciència, ja que desconeixem l'abast real del problema i els terminis.

Us garantim que estem fent tot el que està a les nostres mans per a solucionar-ho el més aviat possible.

Gràcies!