Presentació

Fem esport, fem salut, fem Taradell.

Des de l'Ajuntament tenim clar que l'esport és una aposta de futur. Per això ens vam esforçar molt per posar a l'abast de totes les persones, tant de Taradell com de fora del nostre municipi, un espai on practicar esport, mantenir-se en forma, socialitzar i divertir-se.

 

L'Espai d'Aigua i Salut s'inaugurà el 28 de Març de 2015 i, des d'aleshores, els resultats no ha fet res més que confirmar-nos que a Taradell hi havia una necessitat a cobrir. La gran acceptació que va tenir aquest espai  des del primer dia va superar les expectatives que teníem i això ens omple de satisfacció i compensa tots els esforços esmerçats a fer que l'EAS fos una realitat.

 

El següent repte era que calia garantir-ne la bona gestió i la continuïtat en el servei. Creiem que vam trobar un model de gestió d'alta qualitat esportiva i amb una vocació de servei que està en continu reciclatge permetent avançar-nos en tot el que fa referència a les novetats i tendències del sector esportiu alhora que ens basem en una sèrie de principis bàsics on  la transparència, el compromís cívic, la sostenibilitat i la legalitat, entre altres, tenen un gran pes en la presa de decisions.

 

Per tot això i per molt més, us animem a que, si encara no ho heu fet, us endinseu dins d'aquest magnífic edifici i gaudiu de totes les possibilitats que us ofereix, que són moltes.

 

Fem esport, fem salut, fem Taradell!!

 

Lluís Verdaguer  i   Joan Casassas
Alcalde de Taradell i Regidor d'Esports entre 2007 i 2019

Lluís Verdaguer i Joan Casassas  Alcalde de Taradell i Regidor d'Esports entre 2007 i 2019