Tornem al Liceu! Aprofita i regala l'entrada per Nadal

29/12/2017
29 de desembre de 2017
El 13 de març la Biblioteca us porta per tercer any consecutiu al Liceu per veure Andrea Chénier, d'Umberto Giordano.

Des de la Biblioteca de Taradell us proposem gaudir d'aquesta òpera, una història d'amor apassionada ambientada en els convulsos dies del Terror, en plena Revolució Francesa. L'òpera s'emmarca en ple verisme, amb el seu compromís per la plasmació de la realitat i amb un gran efectisme vocal i orquestral. Aprofita aquestes festes de Nadal per regalar les entrades. El Liceu ens ofereix uns preus especials per anar-hi i tenim reservades localitats a la part central del tercer pis.

Es tracta de la millor òpera realitzada sobre la Revolució Francesa, una història d'amor  i un cant a la llibertat en el marc d'una de les grans òperes veristes de la història. I ho fa amb Jonas Kaufmann que torna al Liceu on es presenta per primera vegada a Barcelona amb una òpera escenificada. El gran tenor alemany, un dels més desitjats pels teatres internacionals, formarà part d'un dels repartiments programats. Dos càstings amb tres tenors: el paper titular serà assumit també per Antonello Palombi i Jorge de León, al costat de Sondra Radvanovsky i del baríton Carlos Álvarez, un dels Gérard de referència actuals. 

Tres quarts d'hora abans de l'inici de totes les funcions, al Foyer té lloc una sessió informativa gratuïta amb la informació bàsica de l'òpera així com un resum argumental. Les inscripcions ja es poden fer al taulell de préstec de la Biblioteca.