Segona edició dels Vespres Malgastats a les Biblioteques d'Osona

13/04/2019
13 de abril de 2019

A mitjans de febrer es va fer a la Biblioteca Joan Triadú de Vic la presentació de la segona edició de Els vespres malgastats, un cicle de poesia contemporània en català que es farà a les Biblioteques d'Osona. Enguany es comptarà amb 20 poetes i s'incorporen 10 artistes visuals que s'encarregaran de fer els cartells personalitzats per cada una de les sessions. El cicle de poesia Els vespres malgastats recorrerà 10 biblioteques de la comarca d'Osona i tindrà com a festa de clausura una Jam poètica que es farà al Monestir de Sant Pere de Casserres el dissabte 29 de juny.  A cada sessió es convidaran dos poetes joves, amb no més de dos llibres publicats, que establiran un diàleg poètic i recitaran els seus versos, escollits prèviament, per generar una correspondència i complicitat entre ells.

A la Biblioteca Antoni Pladevall i Font el cicle arribarà el 25 d'abril a 2/4 de 8 del vespre. Anrià a càrrec de Laia Martínez López (Lalo) i Pau Sif. Els Vespres Malgastats començarà aquest dilluns 4 de març a Manlleu i comptarà amb Núria Martínez Vernis i Maria Cabrera. Continuarà a Castellterçol, el 14 de març amb Josep Pedrals i Míram Cano el 14 de març. El 21 de març es farà a Torelló amb la presència de Jaume C. Pons Alorda i Meritxell Cucurella-Jorba. A Centelles l'activitat serà el 22 de març amb Blanca Llum Vidal i Dolors Miquel. El 29 de març es farà a Roda i comptarà amb Ferran García i Francesc Gelonch. El 5 d'abril David Caño i Gabriel Ventura seran els protagonistes a Sant Hipòlit de Voltregà. A Tona arribarà la poesia el 16 d'abril amb Carles Dachs i Ramon Boixeda. A Vic serà el 23 de maig amb Irene Solà i Oriol Sauleda i a Sant Quirze de Besora el 7 de juny amb Sònia Moya i Àngles Gregori. 

Els artistes visuals convidats en aquesta segona edició són Adrià Ballús, Pol Anglada, H, Anna Vilamú, Txell Malapell, Clàudia Torrents, Cèlia Espona, Oksana Musatova, Arnau Muscah i Nàbia Adillon Mateus. 

Vespres Malgastat (2)
Vespres Malgastat (1)
vespres malgastats 2019