Participa a la travessa dels Oscars a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font de Taradell

21/02/2018
21 de febrer de 2018
S'acosten els Oscars, la tan esperada gala per als cinèfils, i des de la Biblioteca Antoni Pladevall i Font de Taradell et volem posar a prova.

Per catorzè any consecutiu organitzem la travessa dels Oscars 2018. Ja has vist les pel·lícules nominades? Quina obtindrà més estatuetes? Hi haurà sorpreses? Pots dir-hi la teva a la Travessa dels Oscars que hem preparat perquè hi participis i encertis qui seran els guardonats. En total hi ha deu categories: a la millor pel·lícula, direcció, actors principal i de repartiment, actrius principals i de repartiment, millor pel·lícula de parla no anglesa, millor banda sonora, millor vestuari i millor pel·lícula d'animació.

Hi podeu participar fins al dissabte 3 de març a 2/4 de 2 del migdia. Hi poden participar tots els usuaris, a partir de 14 anys, que ho vulguin omplint les butlletes que es poden trobar a la mateixa Biblioteca. Només s'accepta una butlleta per persona. En cas de dipositar-ne més d'una, no en serà acceptada cap. En cas d'empat, el guanyador serà escollit per sorteig al programa El Dipòsit de Ràdio Taradell.