'Contes interactius' amb Míriam Pagès

08/02/2018
08 de febrer de 2018
La Biblioteca de Taradell és una de les biblioteques de la Xarxa de Biblioteques Municipals que ofereixen les activitats del programa BiblioLab de la Diputació de Barcelona.

A banda del Taller d'escriptura de records, que es farà els dimarts 6, 13 i 20 del mes de febrer, el dia 19, a 2/4 de 6 de la tarda, es portarà a terme un taller de Contes interactius. A través d'aquesta activitat els infants descobriran l'apassionant món dels contes interactius, amb l'objectiu d'introduir-los al món dels contes i aprendre jugant en família amb les apps educatives. En ell experimentaran moments màgics de descoberta d'emocions i sentiments. Contes sobre valors i rols socials, contes per a descobrir l'amistat, l'enveja, la companyia, la separació, la mort, contes clàssics... Els objectius són introduir als infants al món dels contes: saber escoltar un conte llegir o explicat de forma expressiva, atenent a una bona entonació, ritme, pronuncia, etc... com a model que afavorirà posteriorment la lectura expressiva dels infants; comprendre, a partir del gest i l'entonació, les diferents intencions comunicatives de qui llegeix o explica, així com implicar-se emocionalment en la història; seguir el fil del relat en contes llegits o explicats; gaudir escoltant contes; descobrir el potencial educatiu de les apps i aprendre jugant en família amb les apps educatives. L'activitat anirà a càrrec de Míriam Pagès. L'activitat és gratuïta però les places són limitades i està adreçat a nens i nenes a partir de 6 anys.

BiblioLab és un programa de la Xarxa de Biblioteques Municipals (XBM) que desenvolupa i dóna suport a accions que tenen com a finalitat l'accés al coneixement a través de l'experimentació i metodologies innovadores i creatives en un entorn col·laboratiu obert a la ciutadania, amb el lema Crea ǀ experimenta ǀ innova. Els tallers se centren en el àmbit tecnològic i de la lectoescriptura, amb l'idea que las persones usuàries siguin els protagonistes mitjançant la creació i l'experimentació, i que puguin tenir una experiència el més interactiva i enriquidora possible.