Apunta't al taller d'escriptura de records

27/10/2018
27 de octubre de 2018
Dins del projecte BiblioLab de la Diputació de Barcelona, aquest mes es portarà a terme un nou taller d'escriptura de records a la Biblioteca de Taradell. 

Els propers dimarts 13, 20 i 27 de novembre la Biblioteca Antoni Pladevall i Font es portarà a terme la segona edició del taller d'escriptura de records. L'activitat està emmarcada dins del projecte BiblioLab de la Diputació de Barcelona i anirà a càrrec de Miracle Sala del Laboratori de Lletres. Es tracta de la continuació del taller encara que t'hi pots apuntar independentment de si vas fer o no la primera part.

T'has plantejat mai escriure la teva biografia i no saps què és important i què no? Saps com captar l'essència d'un record quasi oblidat? Vols descobrir com organitzar els teus records de manera senzilla, amena i interessant pels lectors? Si vols treballar en la teva pròpia biografia o en la d'un altre, o si simplement vols explorar en els teus records i treballar-los a través de l'escriptura, apunta't al taller d'escriptura de records. En aquest taller convertirem un record puntual en matèria de literatura. Posarem per escrit aquella imatge que teníem tan present i que va ser tan important. No cal ser escriptor. No fa falta haver passat anys escrivint d'amagat per atrevir-se a venir. Per a poder-hi participar cal inscripció prèvia i les places són limitades.

El mes de febrer passat es va fer la primera edició del taller, amb una valoració molt positiva, que va finalitzar amb una exposició a la Biblioteca de les obres realitzada pels alumnes que van prendre part en aquest taller.