Lluí­s Verdaguer Vivet (CiU)

Alcalde i regidor d'Urbanisme i Via Pública
Contacta amb l'alcalde

Ompliu la següent informació per poder atendre i donar resposta al vostre missatge.

M'agradaria rebre el butlletí informatiu municipal

L'emissió d'aquest formulari en cap cas s'incorporarà al registre municipal ni generarà la creació d'un expedient o procediment oficial. En cas de voler formalitzar la gestió, cal utilitzar el tràmit específic que trobarà a la seu electrònica.

Lluís Verdaguer Vivet
Lluís Verdaguer Vivet

Nascut a Vic l'any 1971. Va estudiar l'EGB a l'escola Les Pinediques de Taradell, el Batxillerat al Col·legi Sant Miquel dels Sants de Vic i la diplomatura en Ciències Empresarials a la UVic.

Des de l'any 1989 fins el 1998 va treballar al negoci familiar de “Cala Flora”. Va ser director de la Fundació Vilademany del 1998 fins el 2007. L'any 2003 va entrar com a regidor a l'Ajuntament de Taradell i l'any 2007 va ser nomenat per primera vegada alcalde de Taradell i fins l'actualitat.

Des del 1998 s'ha format de manera continuada en diferents cursos, dels quals en destacaria el curs de Direcció i Gestió de Centres Geriàtrics a la UAB, el postgrau en Govern Local a la UB i el seminari d'actualització per electes locals a la UAB.

Pel que fa a entitats del poble, va formar part de la junta que va crear l'Agrupació de Botiguers de Taradell i durant onze anys va estar a la junta de l'Associació Festa d'en Toca-sons.

De més jove va jugar a hoquei amb el C.P. Taradell i actualment li agrada tot allò relacionat amb el mar, la fotografia i el cinema, i quan pot, alguna caminada, viatjar i llegir algun llibre.

 

Retribució i dedicació 

D'acord amb voluntat de transparència, a continuació es dóna detall de les retribucions que percep l'alcalde per a la seva dedicació a jornada completa segons aprovació al Ple del dia 25 de juny del 2015.

 

Retribucions de càrrecs electes Import
1. Càrrec electes amb dedicació. Retribucions brutes mensuals  
     Alcaldia - Presidència. Dedicació complerta 3.095,70€

L'alcalde no percep retribucions per assistències ja que aquestes estan considerades dins la dedicació a jornada complerta.