Programa d'actes de Festa Major d'Hivern

Amb motiu de Sant Sebastià, Taradell celebrarà la Festa Major d'Hivern. La regidoria de festes amb col·laboració de diverses entitats del poble, han preparat diferents activitats durant tot el cap de setmana. Aquí els podeu consultar:

Dijous 11/01/2018

Festa Major d'Hivern 2018

Divendres 19 de gener

- A les 5 de la tarda, a la Residència Vilademany, PLAYBACK a càrrec del CASAL CÍVIC DE LA GENT GRAN DE TORELLÓ.

- A les 8 del vespre, a la Sala de plens de l'Ajuntament, LLIURAMENT DEL 10è PREMI AJUNTAMENT DE TARADELL AL MILLOR TREBALL DE RECERCA DE BATXILLERAT. A l'acte hi participarà Salvador Solagracn, coordinador del llibre ‘Nou vint-i-u Taradell. Història, imatge i memòria', que recull monogràfics de recerca de diverses temàtiques relacionades amb el municipi.


Dissabte 20 de gener

- A les 10 del matí, al carrer de Sant Sebastià, XOCOLATADA POPULAR.

- A ¾ d'11 del matí, de davant de l'Ajuntament, SORTIDA DELS PABORDES I AUTORITATS, acompanyats per la Cobla Genisenca.

- A les 11 del matí, a l'Església Parroquial de Sant Genís, OFICI SOLEMNE.

- A les 11 del matí, davant de l'Ajuntament, CERCAVILA AMB ELS GEGANTS I CAPGROSSOS acompanyats pels grallers.

- A les 12 del migdia, a la plaça de les Eres, BALL DEL CIRI amb els Pabordes i acompanyats per la Cobla Genisenca. A continuació DANSES POPULARS a càrrec de l'Esbart Dansaire Sant Genís.

- A les 4 de la tarda, a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font, “FENT MEMÒRIA 2017. Un any recollint records i vivències de la gent gran de Taradell' i presentació de l'audiovisual ‘Anastasi Aranda, un mestre de poble”.

- A 2/4 de 6 de la tarda, al Centre Cultural Costa i Font, ESPECTACLE INFANTIL ‘AND THE BUS BAND' a càrrec de Jordi Tonietti.

- A les 2/4 de 8 del vespre, al Centre Cultural Costa i Font, FESTA CONFETTI LED PARTY a càrrec d'adolescents.cat i amb els Djs. Ernest Codina i Mike Cande.


Diumenge 21 de gener

- A 2/4 d'11 del matí, a la plaça de Santa Llúcia a casa de l'escultor Josep Ricart, les administradores de la Capella de Santa Llúcia DESCOBRIRAN UNA PLACA EN HOMENATGE A L'ESCULTOR per la col·laboració durant molts anys envers la Capella de Santa Llúcia.

- A les 11 del matí, davant l'Institut de Taradell, 1a RUTA GUIADA: ‘'DESCOBRINT EL NOSTRE PATRIMONI CULTURAL''. A càrrec de la historiadora Marta Lloret, Recorregut: Torres d'en Sagrera, la Torre de Sant Genís, la Creu de Can Figueres, la Torre de Sant Sebastià, Can Vidal, la Riera de la Tomba, la Cisterna de Can Vidal, la Sínia de l'Hort del Ferrer, Can Figueres, Can Lluís Ferrer i el dipòsit d'aigua de Can Costa. Durada aproximada: 2 hores. Dificultat: baixa. S'acabarà amb un vermut entre els participants al Centre Cultural Costa i Font. Gratuït.

- A les 6 de la tarda, al Centre Cultural Costa i Font, CONCERT a càrrec de L'ORQUESTRA DE CAMBRA DE L'EMPORDÀ sota la direcció del mestre Carles Coll. Preu entrada: 5 euros.


Diumenge 28 de gener

- A 2/4 de 6 de la tarda, al Centre Cultural Costa i Font, SARDANES a càrrec de la COBLA CIUTAT DE GIRONA. Org. Agrupació Sardanista de Taradell.

Col·labora: Veïns i veïnes del carrer Sant Sebastià i Protecció Civil.