Programa d'actes de Festa Major 2018

Divendres, 13/07/2018

La Regidoria de Festes de l'Ajuntament de Taradell i diferents entitats del poble ja tenen a punt la Festa Major. Durant 10 dies s'han programat un gran ventall d'activitats per a tots els públics.

El tradicional pregó de Festa Major al Centre Cultural Costa i Font el dia 21 d'agost donarà la sortida oficial a la Festa Major, tot i que abans ja hi haurà activitats com la caminada, les sardanes vermut o la inauguració de l'exposició d'artistes locals o el mateix dia, el torneig de Tennis Taula, el concert de la Coral Vilademany o la Cronodipòsit.

 

Joan Dausà, Macedonia i sopar popular com a novetats.

De les activitats programades, destaquen el concert dels Països Catalans, enguany a càrrec del cantautor català, Joan Dausà i que arriba immers a la gira del seu nou disc, Ara som gegants. A part, es celebrarà sota un dels llocs emblemàtics de Taradell, el Bosc del Pujoló.

Una de les novetats més importants serà diumenge a la tarda. El passeig de Sant Genís es convertirà en un punt neuràlgic de la Festa Major i durant tota la tarda s'hi celebraran diferents activitats. A les 6 de la tarda, arribarà el torn pels més joves. Serà el torn del Grup Macedònia amb la Carlota, l'Anna, la Mar, la Gina i la Noa al capdavant, que pujaran a l'escenari per oferir les cançons del seu nou disc, Estic Contenta.

Una de les altres novetats, és que el Ball de Festa Major es traslladarà a les 8 del vespre al mateix passeig Sant Genís, anirà a a càrrec de l'Orquestra Gerunda. Quan es faci fosc, es celebrarà el Ball del Fanalet.

Al mateix passeig Sant Genís es celebrarà el Sopar popular de pagès que substitueix el sopar de gala de Festa Major. El sopar serà a base de pa amb tomàquet i embotits, postres i begudes, i tindrà el cost de 8 euros. Es podrà comprar els tiquets a les oficines de l'Ajuntament i al Cafè de Can Costa.

La vetllada, acabarà amb les versions de l'Orquestra Gerunda.

Tot seguit podeu consultar tot el programa de Festa Major.

Documents relacionats