Ocupacions amb futur: Curs d'ajudant de cuina per col·lectivitats

Dijous 31/08/2017

El Curs d'ajudant de cuina per col·lectivitats s'emmarca en el programa “Accions pel foment de l'ocupació en el sector sociosanitari 2017” i és obert a tots els ciutadans dels municipis mancomunats adherits al Servei de Desenvolupament Local que estiguin en situació d'atur o vulguin reorientar la seva situació laboral/professional.

La formació, que començarà a principis d'octubre i finalitzarà el desembre de 2017, es realitzarà a l'Escola d'Hostaleria d'Osona (a Tona). Durant aquest període els participants rebran gratuïtament 210 hores de formació professionalitzadora que els permetrà treballar d'auxiliar de cuina en centres residencials, centres educatius o centres hospitalaris.

A més, un orientador laboral del Servei de Desenvolupament Local farà el seguiment de les persones participants mentre duri la formació i també un cop finalitzat el programa.

El dimecres 20 de setembre a les 9:30 h al Centre Cultural Costa i Font hi tindrà lloc una sessió informativa per informar a les persones interessades i fer les inscripcions.

Aquesta formació està impulsada pel Servei de Desenvolupament Local de la Mancomunitat juntament amb les regidories de promoció econòmica, i subvencionada per la Diputació de Barcelona.

Ocupacions amb futur: Curs d’ajudant de cuina per col·lectivitats