Noves dates pel taller: “Eines per viure en positiu: el viatge de ser dona” a Taradell

Dimarts 13/02/2018

cartell Taller 'Eines per viure en positiu' Taradell 18

La regidoria de Serveis Socials i Ciutadania, amb el suport de la Mancomunitat La Plana, organitza per tercer any consecutiu el taller adreçat a dones anomenant “EINES PER VIURE EN POSITIU: EL VIATGE DE SER DONA”.

Aquest, que anirà a càrrec de Piti Capella, es desenvoluparà els dimecres d'1/4 de 4 a ¾ de 5 de la tarda durant 8 setmanes a partir de l'11 d'abril al Centre Cultural Costa i Font de Taradell.

Es tracta d'un taller per a dones decidides i per a les que no saben que ho són, on a través de diverses metodologies es farà un viatge per a conèixer-se millor a una mateixa. Es trobaran eines personals per afrontar els canvis de la vida i per a comprendre com els models interioritzats condicionen aquests canvis. Serà un viatge que permetrà ser la dona que es vol ser, per aprendre, per acceptar, per a ser més lliure i més feliç.

El taller és gratuït, i per a realitzar la inscripció o per informar-se'n més, cal trucar a la Mancomunitat La Plana al telèfon  de l'Àrea Social (93 812 54 45) de dilluns a divendres de 9 a 2 del migdia i també de dilluns a dijous de 3 a 5 de la tarda. El termini per a fer la inscripció és el 6 d'abril.