Ja estan disponible les inscripcions pel Bus Nit per tornar de Carnaval de Torelló

Dijous 25/01/2018

Bus nit 2018

Com ja és costum, el Consell Comarcal d'Osona i l'Ajuntament de Torelló amb el suport dels Ajuntaments d'Osona, han programat el servei del BUS NIT que realitzarà el trajecte de tornada després de la rua i festa de carnestoltes del Carnaval de Torelló a totes les poblacions d'Osona durant la nit del dissabte 10 de febrer al diumenge dia 11.

Com l'any passat la parada de sortida dels autocars s'ubicarà al carrer del Ter travessant la carretera de Conanglell, a la zona del Gimnàs Osonawellness, on sortiran a les 4 de la nit (amb puntualitat) i les persones que no estiguin a la parada a l'hora indicada perdran el servei eximint de tota responsabilitat al Consell Comarcal i als ajuntaments que prenen part en aquest programa.

Com ja és habitual, Taradell també s'ha adherit aquest servei i ja es pot fer la inscripció fins al dia 8 de febrer, a les oficines de l'Ajuntament o al Punt Jove ‘'El Puntal'' en els seus horaris d'atenció al públic.

El servei és per majors de 16 anys, té un cost de 3 € per persona i té les places limitades que s'atorgaran per rigorós ordre d'inscripció. Tot i així, els menors de 18 anys hauran de portar una autorització que seguidament adjuntem degudament firmada pel seu pare, mare o tutor legal per poder fer la inscripció.