Formació sobre legislació laboral i ajuts per empreses.

Dijous 05/10/2017

Banner Mancoplana

El pròxim dijous 17 d'octubre, tindrà lloc a la Sala d'entitats del Centre Cultural de Balenyà tindrà lloc la formació de ‘'Legislació laboral i ajuts'' destinada a empreses. La formació anirà a càrrec de Xavier Torres i Blasco del Grup Pitàgora, empresa de formació i consultoria en recursos humans amb més de 10 anys de bagatge.

L'objectiu d'aquesta sessió, és donar a conèixer els diversos ajuts i bonificacions en les quotes empresarials de la Seguretat Social per la contractació de determinats perfils de treballadors als que poden acollir-se a les empreses.

Aquesta acció està organitzada pel Servei de Desenvolupament Local de la Mancomunitat La Plana i l'Ajuntament de Balenyà, amb el suport de la Diputació de Barcelona i s'emmarca dins del programa comarcal de formació empresarial “Formació per Empreses i Emprenedors a Osona 2017” que les diverses entitats de promoció econòmica de la comarca han coordinat amb el suport de Creacció.

Per fer la inscripció entreu a http://www.creaccio.cat/formacio/ i si voleu més informació podeu enviar un correu electrònic a sdl@mancoplana.cat.