Èxit de participacio en la IV Festa del Civisme

Dijous 24/05/2012

La pluja finalment va respectar el desenvolupament normal de la quarta festa del civisme organitzada per quart any consecutiu per l'ajuntament de Taradell i el Pla de Convivència de la Mancomunitat La Plana, es va dur a terme enguany el dissabte 19 de maig amb molta participació.

Més d'un centenar de persones i moltes mascotes varen celebrar el civisme, celebrar la tinença responsable d'animals, en un ambient familiar i popular. La festa va començar a dos quarts de 10 amb una xocolatada , un concurs de dibuix ràpid infantil i juvenil amb premi pels guanyadors de cadascuna de les tres categories d'edat i un concurs de mascotes , amb premis per la mascotes més elegant, la més eixerida i la més sexy amb més de 25 gossos participants i una sana competència entre tots ells.

Concurs de dibuix ràpid


Categoria de 2 a 5 anys

1r premi: Jana Rodríguez

2n premi: Bernat Pascua

3r premi: Tània Rico

Categoria de 6 a 8 anys

1r premi: Nil Llopart

2n premi: Adrià Escandell

3r premi: Ainoa Camacho

Categoria de 9 a 13 anys

1r premi: Genís Mora

2n premi: Mireia Muntanya

3r premi: Yasir Zaghdoud


El dibuix d'en Marçal Cedó va ser escollit per formar part del cartell de l'any que ve.

Concurs de mascotes


El més eixerit

1r premi: Perla de l'Ariadna i la Meritxell

2n premi: Kira d'en Gerard Rovira

3r premi: Nina de la Ivet Nogué

El més sexi

1r premi: Kira d'en Segimon Riera

2n premi: Mitae d'en Damià Àlvarez

3r premi: Naia d'en Ramon Calveras

El més elegant

1r premi: Rock de la Raquel Fernàndez

2n premi: Kira d'en Marc Robles

3r premi: Nuka d'en Jaume Riera


Més enllà dels tradicionals concursos de dibuix i mascotes també hi va haver una exhibició d'habilitats canines per part d'UCRO (Unitat Canina de Rescat d'Osona) i la banda animació amb un artista de les figures fetes amb globus

Com l'any passat els nenes i nens del Casal el Puntal , centre obert de Taradell, van obsequiar els assistents amb un espectacle; enguany centrat en educació vial .

La festa del civisme ha estat, un any més, un espai de trobada entre les persones que estimen els animals i en tenen cura responsablement que han gaiudit d'un matí d'activitats al Pujaló en un ambient distès i agradable, no exempt d'una certa rivalitat per veure qui guarnia millor el seu gos per tal d'endur-se algun dels trofeus.

Aquesta activitat ha rebut la col·laboració d'UCRO, Inti Veterinaris, l'Escola Municipal l'Arpa i Protecció Civil – Voluntaris Taradell i el Casal el Puntal.

Pla de convivència – Mancomunitat La Plana

Ajuntament de Taradell