Es suspèn la recerca del veí de Taradell en zones rurals

Es seguirà amb la investigació des del cos de Mossos d'Esquadra.
Diumenge 07/01/2018

Toni Estrada

La darrera batuda que s'ha portat a terme aquest matí en zones rurals i boscoses al terme de Taradell i a termes veïns, no ha donat cap orientació sobre la causa de la desaparició d'Antoni Estrada, de 79 anys i veí de Taradell.

Després de quatre dies de recerca intensa i davant de la manca d'indicis que facin pensar que es podria trobar per la zona, els cossos operatius del dispositiu no veuen convenient seguir mobilitzant professionals i voluntaris pel que fa a la recerca activa en l'entorn rural. De totes maneres, se segueix portant a terme la investigació i el seguiment per part del cos de Mossos d'Esquadra i es reitera que tothom que pugui donar alguna informació sobre el desaparegut es posi en contacte amb el telèfon dels agents locals de Taradell (670019966).

Des d'aquestes línies volem aprofitar per agrair a tota la gent que aquests dies s'ha interessat i ha participat en la recerca de l'Antoni. Han sigut moltes les persones que s'han mobilitzat i han destinat els seus esforços a ajudar a la família.

Així mateix volem destacar la gran tasca portada a terme per tots els cossos professionals que han intervingut: Mossos d'Esquadra, Bombers de la Generalitat, Agents Locals de Taradell, Protecció Civil, Creu Roja, Agents Rurals, Grup Rescat Caní i a tot el personal de l'Ajuntament de Taradell. També agrair als mitjans de comunicació que n'han fet difusió, en especial a Ràdio Taradell i Taradell.com.