El programa ‘1mon.cat’ visita Taradell aquest dissabte amb motiu dels Tonis

Dijous 11/01/2018

1moncat 1

Aquest dissabte, a partir de les 4 de la tarda, la Xarxa de Comunicació Local emetrà des de Taradell el seu magazín de cap de setmana '1mon.cat' des del Centre Cultural Costa i Font. Ho farà amb motiu de la Festa dels Tonis de Taradell, que se celebra aquest cap de setmana, i la seva emissió es podrà veure com ja és habitual per El 9TV a partir de les 4 de la tarda.

El programa, presentat per Laura Alcalde i la taradellenca, Laia Miralpeix, anirà dedicat a la major part a la Festa dels Tonis de Taradell, en els actes previs i el passant dels Tres Tombs, que se celebra diumenge. Per això, parlaran amb Josep Presseguer, president dels Tonis de Taradell i connectaran amb diferents preparatius de la festa. A més a més, hi participarà la directora de l'Acadèmia de Cinema Català, Isona Passola, pregonera de la Festa d'enguany i també parlarà de la nova col·lecció de contes infantils que ha editat l'associació: 'Les aventures d'en Marc i la Laia'.

1moncat 2

Durant el programa, també entrevistaran el regidor de Medi Ambient que parlarà d' Aromes de Taradell i el Parc de les Olors que s'instal·larà al municipi. També parlaran amb l'esportista i emprenedor Roger Tuneu; l'entrenador del CP Taradell, Pep Rifà i el fundador del club, Llucià Camprubí i també hi actuarà Tastet de Gospel.

1mon.cat, és una producció de La Xarxa en col·laboració d'El 9TV. Cada capítol el presenta Laura Alcalde i el o la periodista de la televisió local amfitriona. Pel que fa a l'emissió, es pot veure els dissabtes i els diumenges per una trentena de televisions locals del país i el canal 159 de Movistar+. Per xarxes socials, el podeu seguir a Twitter i Facebook amb el perfil @1mon.cat.

El mateix programa ja va visitar Taradell l'any 2015 amb motiu de la Festa dels Tonis.