Un grup de joves col·laboren a adequar i restaurar diferents fonts del municipi

Dimarts 11/07/2017
Sant Jaume A1

La regidoria de Joventut a través de la dinamitzadora del Punt Jove ‘El Puntal' ha impulsat durant els matins de dilluns i dimecres del mes de juliol l'activitat ‘Fem-ho Jove', amb l'objectiu de recuperar les fonts i l'entorn de la nostra vila i fer-ne partícip el jovent.

L'activitat va començar el passat 3 de juliol amb deu joves participants, que aquests tres primers dies ja han adequat la primera font, la de Sant Jaume, situada just a sota la torre del Tint.  Entre d'altres tasques destaquen la neteja de les males herbes de tota la paret, de l'escala i la tanca, han tret la sorra, les fulles i les herbes que tapaven els desaigües del terra i la pica de la font i han netejat la placa commemorativa. Un cop acabada, al llarg d'aquesta setmana començaran a adequar una nova font.

Com a reconeixement pel seu treball, els deu joves que participen de l'activitat realitzen cada dijous un curs de primers auxilis impartit per professionals de la Creu Roja finançat totalment des de l'àrea de Joventut. L'activitat que s'acabarà a finals de juliol, es tornarà a programar en properes ocasions.

Sant Jaume D1
Sant Jaume D2
Sant Jaume D3
Sant Jaume D4