La Regidoria de Comerç i l'Agrupació de Botiguers de Taradell presenten la campanya de Nadal 2017

Aquest dijous al migdia es va presentar a la sala de Plens de l'Ajuntament de Taradell les accions promogudes per la Regidoria de Comerç i l'Agrupació de Botiguers de Taradell per aquestes festes de Nadal. 
Dijous 30/11/2017

La presentació va anar a càrrec del regidor de Comerç, Jordi Baucells, i la presidenta de l'Agrupació de Botiguers de Taradell (ABT), Laura Autonell acompanyada per diferents membres de la junta. Les dues parts van coincidir amb la gran satisfacció de la feina realitzada  amb l'objectiu de potenciar les compres de Nadal als establiments del municipi.

Presentació Arbre ABT

Una de les novetats d'enguany és l'edició del catàleg Aquest Nadal, regala Taradell que dóna continuïtat al projecte d'Inspiring, amb la finalitat de facilitar idees per regalar aquestes festes alhora que es promou el comerç de proximitat. La publicació conté 54 propostes que es repartirà casa per casa al municipi de Taradell i també es passarà digitalment per les diferents xarxes socials i APP's de missatgeria. Per veure el catàleg clicar aquí.

A més, des de l'Agrupació de Botiguers de Taradell s'ha impulsat un sorteig de 4.000 euros dividits en diferents premis. Els premis es repartiran amb vals de compra als comerços de Taradell: un val de 500 euros com a premi gran, dos vals de 400 euros, tres vals de 300 euros, quatre vals de 200 euros i deu vals de 100 euros. Per entrar al sorteig es posarà a disposició dels clients una butlleta amb sis caselles, i per cada compra en un establiment diferent es timbrarà una casella, fins a finalitzar la butlleta. Un cop complet s'haurà de dipositar a les bústies de cada comerç. Cada butlleta completa entrarà en el sorteig que es realitzarà el dia 13 de gener a 2/4 de 2 del migdia a través de Ràdio Taradell.

Arbre ABT

Per altra banda, durant les festes de Nadal, tots els comerços associats a l'ABT es decoraran amb un arbre solidari. Aquests arbres s'han obtingut de tales i abatiments controlats d'arbres d'Osona i estan treballats i adequats per els treballadors de l'Associació ASHES, entitat que treballa per al benestar de les persones amb diferents problemàtiques socials. Cada arbre portarà un cor de ganxet realitzat pels membres de l'espai “La Teranyina” que organitza Som Dones, amb la voluntat d'homenatjar totes les víctimes per violència de gènere, acompanyat d'un poema de Maria Mercè Marçal.

El  2 de desembre hi haurà la tradicional encesa de llums de Nadal, xocolatada popular i castell de focs, a partir de les 6 de la tarda.  El dia 17 de desembre, en el marc de la Fira de Santa Llúcia, tindrà lloc la recollida de cartes del patge reial a partir de les 5 de la tarda. I finalment, durant el matí del dia 23 de desembre, hi haurà les passejades amb carro pel centre del poble amb la col·laboració dels Tonis de Taradell.

 

Catàleg