Afterins, proposa dinamitzar els divendres a la tarda basant-se amb l'esport

Divendres 06/10/2017

Afterins

AFTERINS, és el nou projecte impulsat per les regidories de Joventut i Benestar i Família i organitzat per la Mancomunitat La Plana.

Aquest projecte, dirigit a joves entre 12 i 16 anys, es portarà a terme durant els divendres d'octubre, novembre i desembre amb l'objectiu que els participants es trobin amb els amics i amigues i portar a terme una activitat esportiva diferent cada setmana. La intenció d'Afterins, és que les persones que hi participin, puguin conèixer les diferents alternatives esportives que poden realitzar-se al nostre municipi i també els seus espais o equipaments.

AFTERINS comptarà amb un monitor esportiu i amb la col·laboració de diferents espais tan públics com els equipaments esportius del municipi.

L'activitat començarà el dia 20 d'octubre i es farà cada divendres de 16 a 17:30 hores. El punt de trobada serà davant del Centre Cultural Costa i Font i no té cap cost per participar-hi. Les inscripcions es poden fer al Punt Jove, El Puntal, de dimarts a divendres de 17 a 20 hores.