2n Concurs d´Art Jove de Taradell

El servei d´informació juvenil (Punt Jove) El Puntal, organitza el 2n Concurs d´Art Jove de Taradell.
Dijous 22/03/2018

El concurs va destinat als joves de 13 a 31 anys que es dividiran en 2 categories : una entre joves de 13 a 18 anys i l´altra de 19 a 31 anys.

La temàtica de les obres és la Música i la tècnica és lliure (pintura, dibuix, escultura, fotografia o il·ustració).

Els premis seran els següents: La millor obra de la categoria A guanyarà 150 euros i hi haurà 2 accèssits   d´aquesta categoria per les millors obres de la tècnica no premiada de 50 euros cada un. La millor obra de la categoria B guanyarà 150 euros i també hi haurà 2 accèssits d´aquesta categoria B per les millors obres de la tècnica no premiada de 50 euros cada un.

El termini màxim per presentar les obres serà el dia 2 de maig i es podran entregar : El Puntal de dimarts a divendres de les 5 de la tarda a les 8 del vespre i a l´Escola d´Art i Pintura de la fundació l´Arpa de dilluns a dijous de les 4 a les 7 de la tarda.

Els guanyadors es donaran a conèixer el divendres 4 de maig a les 8 del vespre a la plaça de les Eres, en el marc de l´Inspiring.

Les obres participants al concurs s´exposaran el divendres 4 de maig a l´Inspiring i del 7 al 25 de maig a   l´escola d´Art i Pintura de la fundació ARPA.