Canvis de sentit de la circulació a la zona esportiva.

Els carrers afectats són el carrer Puigmal, el carrer de Guifré El Pelós i el carrer de les Abelles.
Dijous 05/04/2018

Des d'ahir, la brigada municipal està treballant en la nova senyalització vertical per aplicar nous canvis de sentit de circulació en alguns carrers de la zona esportiva, aquests són:

  • El carrer del Puigmal passa a ser d'un sol sentit: des del carrer de Sant Jordi amb sortida a l'avinguda de Mossèn Cinto Verdaguer.
  • Per accedir a la zona esportiva, a banda de la rotonda de l'Atlàntida, es podrà fer també pel carrer de Guifré El Pelós que també passa a tenir un sol sentit en direcció al carrer de Sant Jordi.
  • El carrer de les Abelles canvia de sentit entre carrer de Guifré El Pelós i el carrer del Puigmal, i passa a ser en direcció al Pavelló Municipal d'Esports El Pujoló.

L'actuació respon a les demandes dels ciutadans i ciutadanes de la zona, per tal de millorar i facilitar la mobilitat dels vehicles. Aquests canvis es faran efectius demà divendres.

L'Ajuntament continuarà treballant per tal de garantir una mobilitat segura, sostenible i adaptada a les necessitats dels veïns i veïnes del municipi.

mapa canvis de sentit zona esportiva